Contact met ouders

Contact met ouders

Wij zijn bewust een kleinschalige kinderopvang. Wij vinden het belangrijk dat wij goed contact hebben met alle ouders. En dat er een fijne werksfeer is in het team. Daar zorgen wij voor door onze korte lijnen en veel ruimte voor persoonlijk contact. Zo kent eigenaresse Ineke Geuze alle kinderen en hun ouders.

Iedere dag praten
wij elkaar bij

Het is fijn als u bij het brengen even de tijd heeft om ons bij te praten over uw kind. Heeft het goed geslapen? Hoe voelt het zich die dag? Is er thuis nog iets bijzonders geweest? Aan het einde van de dag vertellen wij u graag wat uw kind allemaal heeft beleefd.

Iedere dag praten  wij elkaar bij

Ouder App

Op het moment dat uw kind naar De Bibelebonseberg komt ontvangt u van ons een mail met een link waarmee u op uw mobiel een ouder account kunt activeren. Via deze Nanny4all ouderapp kunt u zelf o.a. aangeven dat uw kind ziek is en/of op enig moment afwezig zal zijn of met vakantie. Ook kunt u een aanvraag indienen voor een extra dag of een gratis budget dag. Anderzijds informeren onze pedagogisch medewerkers u via de ouderapp regelmatig over uw kind met stukjes tekst, eventueel aangevuld met foto's. Let op: deze berichten en foto's van uw kind worden na twee maanden automatisch verwijderd. Wilt u een bepaalde foto bewaren dan zult deze dus tijdig moeten uploaden naar uw eigen digitale omgeving.

Behoefte aan een gesprek?

Als wij zorgen hebben over het gedrag of de ontwikkeling van uw kind, dan nemen wij direct contact met u op. Neemt u ook vooral contact met ons op als er bijzonderheden zijn of als u vragen heeft over de opvoeding of ontwikkeling van uw kind.

Nieuwsbrief

Ieder kwartaal ontvangt u per mail de "Bibelbabbel", onze nieuwsbrief. Hierin staan wetenswaardigheden, ontwikkelingen, groepsthema´s en andere bijzonderheden van de diverse speelgroepen van ons kinderdagverblijf.

Ouderavond

Wij organiseren in samenwerking met het Ouderklankbord af en toe een ouderavond met een bepaald thema.

Om u een goede indruk van onze locaties te geven leiden we u graag rond.